wie ben ik?

Over Hiltje

Hiltje is een gedreven strafrechtadvocaat met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Ze is in 2007 beëdigd als advocaat en heeft ruime ervaring en kennis van het strafrecht.

over-hiltje

Hiltje van der Ende is een gedreven strafrechtadvocaat met duidelijke principes en een groot rechtvaardigheidsgevoel. Om die redenen reisde zij in haar studententijd al af naar de Verenigde Staten om rechtsbijstand te verlenen aan terdoodveroordeelden. Deze periode in haar leven inspireert en motiveert haar nog steeds in haar huidige werk als advocaat. Op haar kantoor hangt een levensgroot portret van Troy Davis, de man die vlak voor zijn executie schreef: “Never stop fighting for justice and we will win.” Het is een motto dat Hiltje zeer aanspreekt.

Hiltje is in 2007 beëdigd als advocaat en heeft ruime ervaring en kennis van het strafrecht. Zij verleent rechtsbijstand door heel Nederland.

Hiltje staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd als advocaat gespecialiseerd in het strafrecht. Deze registratie verplicht haar om voortdurend te voldoen aan de kwaliteitseisen die de Nederlandse Orde van Advocaten stelt.

room