wat doe ik?

Rechtsgebieden

Advocatenkantoor Van der Ende is gespecialiseerd in het strafrecht. Hiltje verleent rechtsbijstand door heel Nederland aan zowel volwassenen als minderjarigen.

rechtsgebieden

Advocatenkantoor Van der Ende is gespecialiseerd in het strafrecht. Het strafrecht is een veelomvattend rechtsgebied. In principe behandelt Hiltje van der Ende elke strafzaak. U kunt contact met haar opnemen om uw zaak aan haar voor te leggen.

Mocht u worden aangehouden door de politie, dan kunt u Hiltje opgeven als voorkeursadvocaat. Zij zal u komen bezoeken op het politiebureau waar u op dat moment gedetineerd zit en bijstand verlenen tijdens het verhoor door de politie.

Hiltje heeft zich aangesloten bij de piketregeling om verdachten in strafzaken bij te staan. Dit betekent dat haar werkzaamheden tijdens de piketfase volledig betaald worden door de Staat.

Ook minderjarigen die in aanraking komen met het strafrecht kunnen bij Hiltje terecht. Zij staat naast strafrechtspecialist ook als jeugdstrafrechtspecialist ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Hiltje verleent rechtsbijstand door heel Nederland.

image description